Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii"

Zlagna - județul Sibiu - o școală - copii care învață într- o singură clasă de la grupa pregătitoare la clasa a IV-a - o comunitate unde nu există grădiniță - nu există un loc de joacă.

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii. 

Investiția este de 31.500 ron. 

Am aflat despre această  comunitate de la Ade (o amică), care știa despre proiectele Asociației Job în Sibiu.

Știa că ajutăm școlari din comunități sărace ale județului Sibiu. Așa am auzit prima dată despre Zlagna.

Adee ne-a pus în legătură cu domnul Attila Csiki, un localnic iubitor de semeni și mai ales de tradiții. Domnul Attila este profesor de limba română și maghiară.

Într-o sâmbătă ne-am urcat în mașină și am pornit spre acest sat  unde am vizitat școala, împreună cu doamna învățătoare Porime Angela și cu dl. Attila Csiki.

Înainte de sărbătorile de iarnă am fost acolo cu cadouri, am împodobit bradul,  i-am adus pe copilași la Sibiu, la Târgul de Crăciun. I-am dat pe trenuleț, pe mașinute, am mâncat împreună vată pe băț, ne-am pozat, am servit o masă caldă, am colindat.

De 1 iunie am pregătit o petrecere cu cadouri, președintele Asociației Job în Sibiu (doamna Bianca Staicu) donându-și ziua de naștere pentru a strânge fonduri - http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/biancastaicu1

S-au bucurat foarte mult.

De curând, ne-au vizitat din nou. Cu ajutorul sponsorilor toți școlarii au beneficiat de un control oftalmologic. Unul din copilași a primi gratuit ochelari, îl vor ajuta să corecteze problemele de vedere.

Cu această ocazie, au vizitat și Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu, am fost la pizza, ne-am jucat împreună în parcul din cartierul Valea Aurie.

Văzând cu câtă bucurie s-au jucat și au trăit fiecare clipă, ne-am dat seama că acestor copilași le lipsește un loc de joacă la ei acasă – în Zlagna.

Așa ne-am hotărât să oferim această bucurie școlarilor actuali și viitori ai școlii din sat – un loc de joacă.

Joaca este un lucru natural pentru copii, le dezvoltă imaginația și îi învață să interacționeze cu ceilalți.

 

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

  Suntem recunoscători și multumim tuturor prietenilor care dau o mână de ajutor sprijinind această acțiune!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

108

Suma:

12,434 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

Dăruiește ziua ta ~ 2016

In beneficiul: Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii"

Dragilor, În 17 Octombrie împlinesc 28 de ani și doresc să fiți alături de mine ca în fiecare an. Anul acesta vreau să fie cu totul special,

150 RON

Suma:

1

Galantomi:
5 Donatii
31 Dec 2016

Binele invinge ~ 2016

In beneficiul: Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii"

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi. 

9,064 RON

Suma:

1

Galantomi:
75 Donatii
31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii"

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

3,220 RON

Suma:

2

Galantomi:
28 Donatii

Pagini fundraising

Copiii de azi, adulții de mâine. Noi am avut locuri de joacă, merită și ei să se bucure de unul.

Dacă anul trecut pe 1 iulie am avut lângă mine prietenii Asociației Job in Sibiu, anul acesta aș vrea să vă am și pe voi, prietenii mei. În

300 RON Target
720 RON Suma
11 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Dragilor, În 17 Octombrie împlinesc 28 de ani și doresc să fiți alături de mine ca în fiecare an. Anul acesta vreau să fie cu totul special,

150 RON Target
150 RON Suma
5 Donatii
100% Complete

Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii

Bună, sunt Marius.În urmă cu trei ani, în timp ce-mi căutam un nou loc de muncă mi-am dat seama că sunt mulți tineri care nu știu unde și cu

5,000 RON Target
9,064 RON Suma
75 Donatii
100% Complete

Amenajarea unui "mic paradis" - un loc de joacă în curtea școlii din Zlagna

Este al doilea an consecutiv în care îmi dăruiesc ziua de naștere (28 mai) pentru școlarii din Zlagna (Sibiu). Anul trecut: https://goo.gl/ZUwbo

1,000 RON Target
2,500 RON Suma
17 Donatii
100% Complete