Asociatia Job in Sibiu

Asociatia Job in Sibiu

Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii"

Status: Fundraising

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii.

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

[ Show more ]

12,434 RON

Sumă:

1

Galantomi:

108

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Zlagna - județul Sibiu - o școală - copii care învață într- o singură clasă de la grupa pregătitoare la clasa a IV-a - o comunitate unde nu există grădiniță - nu există un loc de joacă.

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii. 

Investiția este de 31.500 ron. 

Am aflat despre această  comunitate de la Ade (o amică), care știa despre proiectele Asociației Job în Sibiu.

Știa că ajutăm școlari din comunități sărace ale județului Sibiu. Așa am auzit prima dată despre Zlagna.

Adee ne-a pus în legătură cu domnul Attila Csiki, un localnic iubitor de semeni și mai ales de tradiții. Domnul Attila este profesor de limba română și maghiară.

Într-o sâmbătă ne-am urcat în mașină și am pornit spre acest sat  unde am vizitat școala, împreună cu doamna învățătoare Porime Angela și cu dl. Attila Csiki.

Înainte de sărbătorile de iarnă am fost acolo cu cadouri, am împodobit bradul,  i-am adus pe copilași la Sibiu, la Târgul de Crăciun. I-am dat pe trenuleț, pe mașinute, am mâncat împreună vată pe băț, ne-am pozat, am servit o masă caldă, am colindat.

De 1 iunie am pregătit o petrecere cu cadouri, președintele Asociației Job în Sibiu (doamna Bianca Staicu) donându-și ziua de naștere pentru a strânge fonduri - http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/biancastaicu1

S-au bucurat foarte mult.

De curând, ne-au vizitat din nou. Cu ajutorul sponsorilor toți școlarii au beneficiat de un control oftalmologic. Unul din copilași a primi gratuit ochelari, îl vor ajuta să corecteze problemele de vedere.

Cu această ocazie, au vizitat și Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu, am fost la pizza, ne-am jucat împreună în parcul din cartierul Valea Aurie.

Văzând cu câtă bucurie s-au jucat și au trăit fiecare clipă, ne-am dat seama că acestor copilași le lipsește un loc de joacă la ei acasă – în Zlagna.

Așa ne-am hotărât să oferim această bucurie școlarilor actuali și viitori ai școlii din sat – un loc de joacă.

Joaca este un lucru natural pentru copii, le dezvoltă imaginația și îi învață să interacționeze cu ceilalți.

 

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

  Suntem recunoscători și multumim tuturor prietenilor care dau o mână de ajutor sprijinind această acțiune!