Proiecte

Status Fundraising

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii.

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

12,434 RON

Status Fundraising

Prin priectul "Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job" ne propunem sa ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job.

4,505 RON

Status Fundraising

Prin proiectul "Rechizite pentru Zlagna" ne dorim ca școala din Zlaga să primească toate rechizitele de care are nevoie  pentru întregul an calendaristic 2020 - 2021. (prin Asociația Job în Sibiu), ca o completare la ce a putut face Statul până acum.

În școală studiază 15 elevi, de la clasa 0 la a IV-a. Totul  costă în jur de 2.500.

2,610 RON

Status Fundraising

Prin proiectul "Cai și natura" ne dorim să susținem o mamă singură cu 2 fetițe gemene de a-și urma visul ei de-o viață cu si despre cai.

Susținem startul proiectului ei de suflet "Cai și natura". Dorește să organizeze o petrecere în luna copiilor în zona Cisnădie, județul Sibiu, petrecere unde copiii și adultii pasionați de cai și de natură vor avea parte de cai, baloane, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj demonstrativ si alte activități pentru copii.

Obiectivul este terapia cu calul, să învățăm cât mai multe despre el în mediul lui natural.

Pentru a da startul acestui proiect, Nicoleta are nevoie să achiziționeze diverse accesorii pentru cai, pentru siguranța adulților și a copiilor și anume:

- zăbăluță – 50 lei, lesă pentru cai – 60 lei, șa, căpăstru, pieptar – 800 lei, chinga de voltija – 600, toca- 220 lei, vesta de protecție 219 lei, cort Pavilion pentru petrecere – 200 lei, set arc 3 săgeți teacă, țintă – 83 lei (preturile sunt orientative), plus cheltuieli pentru organizarea petrecerii.

Suma totală de care are nevoie pentru a da start proiectului “Cai și Natura” este undeva la 2500 lei.

Pentru acest proiect ne-am propus să strângem suma de 2000 lei.

--------------------------------------------
Despre Asociația Job în Sibiu:

- Pagina noastră web: http://www.jobinsibiu.ro
- Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/
- Comunitate on line de joburi (Sibiu): https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/
- Comunitate on line de joburi (Cluj): https://www.facebook.com/groups/1391850247699188

3,536 RON

Target:

2,000 RON

Status Fundraising

Bogdan are nevoie de mai multe lucrări dentare, chiar proteză. Suma minim necesară este de 4.000 de lei pentru a rezolva aceste probleme. O să fie greu să găsim (împreună) un job, dar o să fie și mai greu dacă nu rezolvă problemele de sănătate.

Foarte pe scurt, Bogdan a fost lovit de o masină pe trecerea de pietoni în jurul vârstei de 14 ani. Din păcate, recuperarea nu a fost totală. Nu își mai poate folosi mâna dreaptă, având și o fractură de șold. Și-a petrecut o parte din viață în centre de plasament. Apoi a trăit zece ani în gara Sibiu sau împrejurimi (localuri), doar din 2018 are buletin de identitate cu domiciliu.

2,361 RON

Status Fundraising

Prin proiectul ''Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel'' Asociatia Job in Sibiu isi propune sa realizeze alte mici proiecte pentru scolarii din Zlagna.

Marius Ciuca isi doneaza ziua de nastere pentru a rezolva cat mai multe din obiectivele propuse.

2,123 RON

Status Fundraising

Proiectul nostru "La mulți ani copilărie" își propune să ofere unui număr de 18 copii o bucurie cu ocazia sărbătoririi zilei de 1 iunie.
Fondurile strânse vor reprezenta cadouri sub formă de dulciuri și o fotocarte pentru fiecare dintre ei.
Copiii care vor beneficia de aceste daruri au vârste cuprinse între 7 ani și 15 ani și învață la școala din satul Zlagna (Sibiu).
Toți banii sunt folosiți pentru acest proiect, iar toți cei implicați sunt voluntari.
--------------------------------------------
Despre Asociația Job în Sibiu:

- Pagina noastră web: www.jobinsibiu.ro
- Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/
- Comunitate on line de joburi (Cluj): https://goo.gl/FmCBnP

1,900 RON

Status Fundraising

Proiectul "Un Crăciun cu bucurii pentru școlarii din Zlagna" își propune aducerea școlarilor din Zlagna la Târgul de Crăciun din Sibiu.

Costul estimat este de 1.500 de lei (18 copii de la ciclul I și II) și include:

- un atelier educativ;
- o masă caldă;
- participarea la activitățile din cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu.

În cadrul acestor activități copiii vor primi și alte cadouri de Crăciun, lucruri care vor fi dăruite de prieteni ai Asociației Job în Sibiu.

2,861 RON

Status Finantat

Prin proiectul "Un loc de munca ajuta o familie" Asociatia Job in Sibiu isi propune sa ajute 7 sibieni care sunt in cautarea unui loc de munca de ceva vreme,  prin participarea la un workshop intr-un cadru relaxant la o cabana (la munte) in imprejurimile Sibiului in vederea obtinerii unei claritati in ceea ce priveste aptitudinile lor, competentele si motivatia fiecaruia de a gasi jobul mult dorit.

Status Finantat

Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” Asociatia Job în Sibiu impreuna cu Nicoleta Coman, isi propune sa aduca cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna.

Status Finantat

Prin proiectul “O zi de vizite educative si recreative” Asociatia Job în Sibiu isi propune sa organizeze pentru scolarii din satul Zlagna, activitati educative si recreative, in vederea dezvoltarii si acumularii de noi cunostinte, constand in vizitarea unui muzeu din zona centrala a Sibiului, a unei fabrici de industrie alimentara si a unui serviciu de pompieri privat.

1,030 RON

Status Finantat

Prin proiectul “1 iunie – o jucarie, un copil fericit” ne propunem sa oferim bucurie celor 17 scolari din Zlagna.

1,595 RON