Asociatia Job in Sibiu

Asociatia Job in Sibiu

Proiecte

Asociatia Job in Sibiu
Apă şi hrană pentru voluntari
Prin proiectul "Apă şi hrană pentru voluntari" dorim să strângem 4.400 de lei pentru ca voluntarii de la Depozit fapte bune pentru toți să aibă apă și hrană în timp ce slujesc vulnerabilii români, ucrainieni.  
Asociatia Job in Sibiu
O tablă interactivă pentru școala din satul Zlagna (Sibiu)
Prin proiectul ''O tablă interactivă pentru școala din Zlagna"  ne dorim să achiziționăm o tablă interactivă pentru școala din Zlagna, singura şcoală din comună unde se predă simultan la 5 clase. (0 - IV)  
Asociatia Job in Sibiu
Start proiect "Cai și natura"
Prin proiectul "Cai și natura" ne dorim să susținem o mamă singură cu 2 fetițe gemene de a-și urma visul ei de-o viață cu si despre cai.  Susținem startul proiectului ei de suflet "Cai și natura". Dorește să organizeze o petrecere în luna copiilor în zona Cisnădie, județul Sibiu, petrecere unde copiii și adultii pasionați de cai și de natură vor avea parte de cai, baloane, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj demonstrativ si alte activități pentru copii. Obiectivul este terapia cu calul, să învățăm cât mai multe despre el în mediul lui natural. Pentru a da startul acestui proiect, Nicoleta are nevoie să achiziționeze diverse accesorii pentru cai, pentru siguranța adulților și a copiilor și anume: - zăbăluță – 50 lei, lesă pentru cai – 60 lei, șa, căpăstru, pieptar – 800 lei, chinga de voltija – 600, toca- 220 lei, vesta de protecție 219 lei, cort Pavilion pentru petrecere – 200 lei, set arc 3 săgeți teacă, țintă – 83 lei (preturile sunt orientative), plus cheltuieli pentru organizarea petrecerii. Suma totală de care are nevoie pentru a da start proiectului “Cai și Natura” este undeva la 2500 lei. Pentru acest proiect ne-am propus să strângem suma de 2000 lei.  -------------------------------------------- Despre Asociația Job în Sibiu: - Pagina noastră web: http://www.jobinsibiu.ro- Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/ - Comunitate on line de joburi (Sibiu): https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/ - Comunitate on line de joburi (Cluj): https://www.facebook.com/groups/1391850247699188
Asociatia Job in Sibiu
Rechizite pentru Zlagna
Prin proiectul "Rechizite pentru Zlagna" ne dorim ca școala din Zlaga să primească toate rechizitele de care are nevoie  pentru întregul an calendaristic 2020 - 2021. (prin Asociația Job în Sibiu), ca o completare la ce a putut face Statul până acum. În școală studiază 15 elevi, de la clasa 0 la a IV-a. Totul  costă în jur de 2.500.
Asociatia Job in Sibiu
La multi ani copilărie
Proiectul nostru "La mulți ani copilărie" își propune să ofere unui număr de 18 copii o bucurie cu ocazia sărbătoririi zilei de 1 iunie. Fondurile strânse vor reprezenta cadouri sub formă de dulciuri și o fotocarte pentru fiecare dintre ei. Copiii care vor beneficia de aceste daruri au vârste cuprinse între 7 ani și 15 ani și învață la școala din satul Zlagna (Sibiu). Toți banii sunt folosiți pentru acest proiect, iar toți cei implicați sunt voluntari. -------------------------------------------- Despre Asociația Job în Sibiu: - Pagina noastră web: www.jobinsibiu.ro - Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/ - Comunitate on line de joburi (Sibiu): https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/ - Comunitate on line de joburi (Cluj): https://goo.gl/FmCBnP
Asociatia Job in Sibiu
Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii"
Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii. Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!
Asociatia Job in Sibiu
Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job
Prin priectul "Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job" ne propunem sa ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job.  
Asociatia Job in Sibiu
Un loc de muncă pentru Bogdan
Bogdan are nevoie de mai multe lucrări dentare, chiar proteză. Suma minim necesară este de 4.000 de lei pentru a rezolva aceste probleme. O să fie greu să găsim (împreună) un job, dar o să fie și mai greu dacă nu rezolvă problemele de sănătate. Foarte pe scurt, Bogdan a fost lovit de o masină pe trecerea de pietoni în jurul vârstei de 14 ani. Din păcate, recuperarea nu a fost totală. Nu își mai poate folosi mâna dreaptă, având și o fractură de șold. Și-a petrecut o parte din viață în centre de plasament. Apoi a trăit zece ani în gara Sibiu sau împrejurimi (localuri), doar din 2018 are buletin de identitate cu domiciliu.   
Asociatia Job in Sibiu
Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel
Prin proiectul ''Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel'' Asociatia Job in Sibiu isi propune sa realizeze alte mici proiecte pentru scolarii din Zlagna. Marius Ciuca isi doneaza ziua de nastere pentru a rezolva cat mai multe din obiectivele propuse.     
Asociatia Job in Sibiu
Un Crăciun cu bucurii pentru școlarii din Zlagna
Proiectul "Un Crăciun cu bucurii pentru școlarii din Zlagna" își propune aducerea școlarilor din Zlagna la Târgul de Crăciun din Sibiu. Costul estimat este de 1.500 de lei (18 copii de la ciclul I și II) și include:  - un atelier educativ; - o masă caldă;- participarea la activitățile din cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu. În cadrul acestor activități copiii vor primi și alte cadouri de Crăciun, lucruri care vor fi dăruite de prieteni ai Asociației Job în Sibiu.