O zi de vizite educative si recreative

 

Ileana Ionela Cojocaru Asociatia Job in Sibiu

100% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
15
Donații

Dragilor,

In 8 Decembrie implinesc 27 de ani si iubesc sa primesc cadouri de orice fel ... dar anul acesta eu sunt cea care vrea sa ofere cadouri scolarilor din Zlagna pe care stiti cat de mult ii indragesc.

Cadoul meu pentru scolari vreau sa fie unul educativ dar mai ales distractiv, acesta constand intr-o zi de vizite.

Pentru a putea realiza tot ce mi-am propus ii am alaturi pe colegii mei de la Asociatia Job in Sibiu - Bianca Staicu si Marius Ciuca.

Imi doresc sa vizitam:

 - un muzeu din zona centrala a Sibiului deoarece muzeele reprezinta o fereastră prin care cei mici pot observa lumea încă din cele mai vechi timpuri;

 - o fabrica de industrie alimentara unde acestia vor putea vedea ce inseamna organizarea unui loc de munca dar si tehnologia de fabricatie produselor specifice;

 - un serviciu de pompieri privat pentru ca scolarii sa ia parte la exercitii practice. De asemenea, se vor bucura de masinile echipate de stingerea incendiilor si li se va explica ca focul este periculos iar lumanarile si chibriturile nu trebuie sa fie folosite ca si jucarii.

Scolarii de la Zlagna vor petrece o seara de poveste la Targul de Craciun de la Sibiu. Cu aceasta ocazie, vor primii cadouri simbolice.

Surpriza zilei - o masa intr-o locatie adorata de toti copiii.

Luna Decembrie, luna mult asteptata de toata lumea in special de copii se apropie si imi doresc sa fiti langa mine asa cum ati fost intotdeauna si sa imi oferiti banuti in schimbul cadourilor, deoarece pentru organizarea acestor activitati am nevoie de 500 ron.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Job in Sibiu si-a inceput activitatea in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de cariera a tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Prin proiectul “O zi de vizite educative si recreative” Asociatia Job în Sibiu isi propune sa organizeze pentru scolarii din satul Zlagna, activitati educative si recreative, in vederea dezvoltarii si acumularii de noi cunostinte, constand in vizitarea unui muzeu din zona centrala a Sibiului, a unei fabrici de industrie alimentara si a unui serviciu de pompieri privat.

Dragilor, In 8 Decembrie implinesc 27 de ani si iubesc sa primesc cadouri de orice fel ... dar anul acesta eu sunt cea care vrea sa ofere cadouri scolarilor din Zlagna pe care stiti cat de mult ii indragesc. Cadoul meu pentru scolari vreau sa fie unul educativ dar mai ales distractiv, acesta constand intr-o zi de vizite. Pentru a putea realiza tot ce mi-am propus ii am alaturi pe colegii mei de

 

15 Donații

La multi ani, Ileana! Sa fi sanatoasa! Apreciez generozitatea ta!
08 Dec 2016
"Bucuria se naste din lucruri marunte..." La multi ani frumosi alaturi de cei dragi!
08 Dec 2016
La multi ani!
07 Dec 2016
La multi ai Ileana!
07 Dec 2016

Romina Alexandra

150 RON
La multi ani, Ileana!
06 Dec 2016
Felicitari Ile si distractie placuta copiilor la Targul de Craciun.
06 Dec 2016

A

150 RON
La multi ani Ileana, sa ai o viata senina și plina de lumina! <3
05 Dec 2016

Ovidiu P.

100 RON
Felicitari. Cu drag pentru scolari!
05 Dec 2016
La multi ani!!!
04 Dec 2016
La multi ani nasa!
04 Dec 2016
La multi ani Ione!
04 Dec 2016

Birsan Ilie

50 RON
La multi ani!
02 Dec 2016
La multi ani cu bucurie. Felicitari!
30 Nov 2016
La multi ani, Ileana!
30 Nov 2016
La multi ani, Ileana!
30 Nov 2016