O zi de vizite educative si recreative

Dragilor,

In 8 Decembrie implinesc 27 de ani si iubesc sa primesc cadouri de orice fel ... dar anul acesta eu sunt cea care vrea sa ofere cadouri scolarilor din Zlagna pe care stiti cat de mult ii indragesc.

Cadoul meu pentru scolari vreau sa fie unul educativ dar mai ales distractiv, acesta constand intr-o zi de vizite.

Pentru a putea realiza tot ce mi-am propus ii am alaturi pe colegii mei de la Asociatia Job in Sibiu - Bianca Staicu si Marius Ciuca.

Imi doresc sa vizitam:

 - un muzeu din zona centrala a Sibiului deoarece muzeele reprezinta o fereastră prin care cei mici pot observa lumea încă din cele mai vechi timpuri;

 - o fabrica de industrie alimentara unde acestia vor putea vedea ce inseamna organizarea unui loc de munca dar si tehnologia de fabricatie produselor specifice;

 - un serviciu de pompieri privat pentru ca scolarii sa ia parte la exercitii practice. De asemenea, se vor bucura de masinile echipate de stingerea incendiilor si li se va explica ca focul este periculos iar lumanarile si chibriturile nu trebuie sa fie folosite ca si jucarii.

Scolarii de la Zlagna vor petrece o seara de poveste la Targul de Craciun de la Sibiu. Cu aceasta ocazie, vor primii cadouri simbolice.

Surpriza zilei - o masa intr-o locatie adorata de toti copiii.

Luna Decembrie, luna mult asteptata de toata lumea in special de copii se apropie si imi doresc sa fiti langa mine asa cum ati fost intotdeauna si sa imi oferiti banuti in schimbul cadourilor, deoarece pentru organizarea acestor activitati am nevoie de 500 ron.

Va multumesc!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

15

Suma:

1,030 RON

Pagini fundraising

O zi de vizite educative si recreative

Dragilor, In 8 Decembrie implinesc 27 de ani si iubesc sa primesc cadouri de orice fel ... dar anul acesta eu sunt cea care vrea sa ofere cadouri sco

500 RON Target
1,030 RON Suma
15 Donatii
100% Complete