De ziua mea ajut 7 sibieni care cauta un job

 

Marius Ciucă Asociatia Job in Sibiu

100% Complete
610 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații

Dragi prieteni,

In 31 octombrie implinesc 38 de ani si m-am gandit cum as putea ca bucuria de a primi cadouri s-o ofer unor oameni mai putin norocosi decat mine.
Cei care ma cunosc (personal sau din on line) stiu ca de cativa ani lupt pentru cei care cauta un loc de munca.
Doi ani am dezvoltat comunitati on line unde am adus (in acelasi loc) angajatori si potentiali candidati. Dupa cei doi ani am dat o forma juridica acestor comunitati on line, infiintand impreuna cu Bianca Staicu (specialist in resurse umane) si Ileana Cojocaru (specialist protectia muncii) Asociatia Job in Sibiu.
Asociatia organizeaza (printre altele) si seminarii pentru sibienii care au nevoie de sprijin pentru gasirea jobului dorit.

Competentele sunt importante atunci cauti un loc de munca, dar motivatia si claritatea acestui obiectiv sunt la fel de importante.
Din experienta mea stiu ca pentru multi candidati este dificil sa obtina o claritate a jobului pe care si-l doresc, sa mentina o motivatie puternica pe tot parcursul procesului de angajare.
In loc de cadouri doresc ca de ziua mea prietenii si cunoscutii sa fie alaturi de mine, impreuna sa ajutam sapte sibieni care cauta un loc de munca.
Planul meu este de a-i ajuta sa participe la un curs de o zi la o cabana (la munte) in afara orasului.
Bugetul acopera costurile pentru un curs de o zi predat de un profesionist (10 ani experienta), transportul dus-intors si o masa calda.

Nu ezitati sa fiti alaturi de mine, impreuna putem schimba destine.
Un loc de munca ajuta o familie.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Job in Sibiu si-a inceput activitatea in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de cariera a tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Prin proiectul "Un loc de munca ajuta o familie" Asociatia Job in Sibiu isi propune sa ajute 7 sibieni care sunt in cautarea unui loc de munca de ceva vreme,  prin participarea la un workshop intr-un cadru relaxant la o cabana (la munte) in imprejurimile Sibiului in vederea obtinerii unei claritati in ceea ce priveste aptitudinile lor, competentele si motivatia fiecaruia de a gasi jobul mult dorit.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

La multi ani, Marius. Felicitări pentru inițiativa.
31 Oct 2016
La multi ani, Marius!
31 Oct 2016
Success in tot ceea ce faceti.
30 Oct 2016

Ionuț Ciuca

100 RON
La multi ani!
29 Oct 2016

Anonymous

50 RON
Dumnezeu sa iti binecuvanteze viata.
29 Oct 2016

Alina Vestemean

30 RON
De la Alina un sincer La multi ani!
28 Oct 2016

Geta Ciuca

50 RON
La multi ani Marius!
28 Oct 2016
La multi ani man!
28 Oct 2016

Ileana & Stelian

30 RON
La multi ani Marius!
28 Oct 2016
La multi ani!
27 Oct 2016