Un loc de munca ajuta o familie.

Prin proiectul "Un loc de munca ajuta o familie" Asociatia Job in Sibiu isi propune sa ajute 7 sibieni care sunt in cautarea unui loc de munca de ceva vreme,  prin participarea la un workshop intr-un cadru relaxant la o cabana (la munte) in imprejurimile Sibiului in vederea obtinerii unei claritati in ceea ce priveste aptitudinile lor, competentele si motivatia fiecaruia de a gasi jobul mult dorit.

Alte activitati: tipologii si stiluri sociale, comunicare adaptata, exercitii practice. 

Durata workshop-ului este de 10 ore cu pauza de masa.

Targetul acestui proiect este de 500 ron.

Bugetul acopera costurile pentru un curs de o zi predat de un profesionist (10 ani experienta), transportul dus-intors si o masa calda.

Competentele sunt importante atunci cand cauti un loc de munca, dar motivatia si claritatea acestui obiectiv sunt la fel de importante.

Pentru multi candidati este dificil sa obtina o claritate a jobului pe care si-l doresc, sa mentina o motivatie puternica pe tot parcursul procesului de angajare.

In acest sens Asociatia Job in Sibiu organizeaza si seminarii pentru sibienii care au nevoie de sprijin pentru gasirea jobului dorit.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

10

Suma:

610 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

Dăruiește ziua ta ~ 2016

In beneficiul: Un loc de munca ajuta o familie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

610 RON

Suma:

1

Galantomi:
10 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea ajut 7 sibieni care cauta un job

Dragi prieteni, In 31 octombrie implinesc 38 de ani si m-am gandit cum as putea ca bucuria de a primi cadouri s-o ofer unor oameni mai putin norocosi

500 RON Target
610 RON Suma
10 Donatii
100% Complete