Un loc de muncă pentru Bogdan

În urmă cu 6 luni o prietenă a Asociatiei Job in Sibiu ne-a vorbit cu lacrimi în ochi despre Bogdan, un tânăr de 29 de ani care își dorește un loc de muncă. 

Am promis că-l vom ajuta, așa că ne-am întâlnit cu el și am povestit. Bogdan are o poveste tristă de viață, este atât de greu să descriem aici ce am simțit la întâlnirea cu el :(

Foarte pe scurt, Bogdan a fost lovit de o masină pe trecerea de pietoni în jurul vârstei de 14 ani. Din păcate, recuperarea nu a fost totală. Nu își mai poate folosi mâna dreaptă, având și o fractură de șold. Și-a petrecut o parte din viață în centre de plasament. Apoi a trăit zece ani în gara Sibiu sau împrejurimi (localuri), doar din 2018 are buletin de identitate cu domiciliu. 
În prezent locuiește în gazdă, cheltuielile fiind acoperite din pensia de handicap (372 de lei) și din banii trimiși de sora lui din Germania. 

Pentru mulți ani Bogdan a vândut iconițe pe stradă (face asta și acum), dar nu mai poate trăi din așa ceva. A ajuns să mănânce doar o dată pe zi… 
Bogdan arată motivație și determinare pentru a obține un loc de muncă. 

Scopul proiectului este să îl ajutăm pe Bogdan să găsească un loc de muncă în functie de dizabilitatea lui. Până în prezent am fost împreună la psiholog, neurolog, kinetoterapeut, psihiatru, oftalmolog, stomatolog. Toate acestea cu ajutorul voluntarilor, iar unde a fost nevoie de bani am plătit cu ajutorul prietenilor.  

Bogdan are nevoie de mai multe lucrări dentare, chiar proteză. Suma minim necesară este de 4.000 de lei pentru a rezolva aceste probleme. O să fie greu să găsim (împreună) un job, dar o să fie și mai greu dacă nu rezolvă problemele de sănătate.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

20

Suma:

1,761 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Un loc de muncă pentru Bogdan

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,761 RON

Suma:

1

Galantomi:
20 Donatii

Pagini fundraising

Dăruiește un zâmbet

În 28 mai, împlinesc 41 de ani si, cu această ocazie, îmi doresc să ne mobilizăm și să oferim împreună ZÂMBETE pentru Bogdan. Bucuria aniv

1,700 RON Target
1,761 RON Suma
20 Donatii
100% Complete