Asociatia Job in Sibiu

Asociatia Job in Sibiu

Mos Nicolae Secret

Status: Financed

Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” Asociatia Job în Sibiu impreuna cu Nicoleta Coman, isi propune sa aduca cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna.

[ Show more ]

500 RON

Raised:

1

Supporters:

5

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” Asociatia Job în Sibiu impreuna cu Nicoleta Coman, isi propune sa aduca cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna.

Nicoleta Coman isi daruieste ziua cadou pentru acesti copilasi. „Am fost intrebata adesea de ce acord atat de multa importanta persoanelor necunoscute. Le-am raspuns ca ma numar printre persoanele norocoase, pentru ca mereu am avut pe cineva aproape in momente mai dificile. Sunt de parere ca ar trebui sa-i ajutam si pe cei care nu sunt la fel de norocosi, pe cei care nu au un sprijin si nici nu stiu cui sa il ceara. Faptul ca am avut mereu pe cineva aproape, persoane care m-au ajutat neconditionat, ma inspira sa duc si eu mai departe acest lant."

Ce presupune acest proiect?

Cu banii stransi din donatii vom cumpara cadouri (dulciuri si fructe) pe care le vom lasa la usile copiilor pentru a simti bucuria sosirii lui Mos Nicolae.

Pentru acest proiect ne-am propus sa strangem suma de 350 ron.

Cine sunt acesti copii?

14 copilasi din satul Zlagna, scolari pentru care Asociatia Job in Sibiu desfasoara multe activitati. 

Zlagna este un sat din judetul Sibiu, cu mai putin de 200 de locuitori si cu o scoala care are o singura clasa ( elevi de varste/clase diferite).

Am aflat despre aceasta mica comunitate de la Ade (o amica), care stia despre proiectele Asociatiei Job in Sibiu.  Stia ca ajutam scolari din comunitati sarace ale judetului Sibiu. Asa am auzit prima data despre Zlagna. Într-o sambata ne-am urcat in masina si am pornit spre acest sat  unde am vizitat scoala, impreuna cu doamna invatatoare Porime Angela.