1 iunie – o jucarie, un copil fericit

Prin proiectul “1 iunie – o jucarie, un copil fericit” ne propunem sa oferim bucurie celor 17 scolari din Zlagna. Dorim sa daruim fiecarui copil jucaria mult visata. Fetele isi doresc papusi Barbie, casuta pentru papusi, cordelute, agrafe, iar baietii dinozauri, caluti, tractoare, masini, dragoni.

De asemenea dorim sa organizam si o petrecere cu tort, baloane, suc, muzica si voie buna.

Pentru acest proiect ne-am propus sa strangem suma de 1000 ron.

Zlagna este un sat din judetul Sibiu, cu mai putin de 200 de locuitori si cu o scoala care are o singura clasa (17 elevi de varste/clase diferite). Am aflat despre aceasta mica comunitate de la Ade (o amica), care stia despre proiectele Asociatiei Job in Sibiu.  Stia ca ajutam scolari din comunitati sarace ale judetului Sibiu. Asa am auzit prima data despre Zlagna. Într-o sambata ne-am urcat in masina si am pornit spre acest sat  unde am vizitat scoala, impreuna cu doamna invatatoare Porime Angela. 

Inainte de sarbatorile de iarna am fost acolo cu cadouri, am impodobit bradul,  i-am adus pe copilasi la Sibiu, la Targul de Craciun. I-am dat pe trenulet, pe masinute, am mancat impreuna vata pe bat, ne-am pozat, am servit o masa calda, am colindat.

S-au bucurat foarte mult.

De curand, ne-au vizitat din nou. Cu ajutorul sponsorilor toti scolarii au beneficiat de un control oftalmologic. Unul din copilasi a primi gratuit ochelari, il vor ajuta sa corecteze problemele de vedere.

Cu aceasta ocazie, au vizitat si Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu, am fost la pizza, ne-am jucat impreuna in parc. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,595 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

Dăruiește ziua ta ~ 2016

In beneficiul: 1 iunie – o jucarie, un copil fericit

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

1,595 RON

Suma:

2

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

De 1 iunie doresc sa daruiesc bucurie scolarilor din satul Zlagna, judetul Sibiu

Dragi Prieteni, In 28 mai, implinesc 38 de ani si, cu aceasta ocazie, imi doresc sa ne mobilizam si sa oferim impreuna bucurie! Bucuria aniversarii m

1,000 RON Target
1,595 RON Suma
16 Donatii
100% Complete