Proiecte

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii.

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

12,434 RON Suma:
108 Donatii:
1 Galantomi:

Prin priectul "Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job" ne propunem sa ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job.

4,505 RON Suma:
41 Donatii:
1 Galantomi:

Bogdan are nevoie de mai multe lucrări dentare, chiar proteză. Suma minim necesară este de 4.000 de lei pentru a rezolva aceste probleme. O să fie greu să găsim (împreună) un job, dar o să fie și mai greu dacă nu rezolvă problemele de sănătate.

Foarte pe scurt, Bogdan a fost lovit de o masină pe trecerea de pietoni în jurul vârstei de 14 ani. Din păcate, recuperarea nu a fost totală. Nu își mai poate folosi mâna dreaptă, având și o fractură de șold. Și-a petrecut o parte din viață în centre de plasament. Apoi a trăit zece ani în gara Sibiu sau împrejurimi (localuri), doar din 2018 are buletin de identitate cu domiciliu.

1,761 RON Suma:
20 Donatii:
1 Galantomi:

Prin proiectul ''Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel'' Asociatia Job in Sibiu isi propune sa realizeze alte mici proiecte pentru scolarii din Zlagna.

Marius Ciuca isi doneaza ziua de nastere pentru a rezolva cat mai multe din obiectivele propuse.

2,123 RON Suma:
28 Donatii:
1 Galantomi:

Prin proiectul "Un loc de munca ajuta o familie" Asociatia Job in Sibiu isi propune sa ajute 7 sibieni care sunt in cautarea unui loc de munca de ceva vreme,  prin participarea la un workshop intr-un cadru relaxant la o cabana (la munte) in imprejurimile Sibiului in vederea obtinerii unei claritati in ceea ce priveste aptitudinile lor, competentele si motivatia fiecaruia de a gasi jobul mult dorit.

610 RON Suma:
10 Donatii:
1 Galantomi:

Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” Asociatia Job în Sibiu impreuna cu Nicoleta Coman, isi propune sa aduca cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna.

500 RON Suma:
5 Donatii:
1 Galantomi:

Prin proiectul “O zi de vizite educative si recreative” Asociatia Job în Sibiu isi propune sa organizeze pentru scolarii din satul Zlagna, activitati educative si recreative, in vederea dezvoltarii si acumularii de noi cunostinte, constand in vizitarea unui muzeu din zona centrala a Sibiului, a unei fabrici de industrie alimentara si a unui serviciu de pompieri privat.

1,030 RON Suma:
15 Donatii:
1 Galantomi:

Prin proiectul “1 iunie – o jucarie, un copil fericit” ne propunem sa oferim bucurie celor 17 scolari din Zlagna.

1,595 RON Suma:
16 Donatii: