Mos Nicolae Secret

 

Nicoleta Coman Asociatia Job in Sibiu

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
350 RON
Target
5
Donații

Dragi prieteni,

Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” imi doresc sa aducem cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna.

Am fost intrebata adesea de ce acord atat de multa importanta persoanelor necunoscute. Le-am raspuns ca ma numar printre persoanele norocoase, pentru ca mereu am avut pe cineva aproape in momente mai dificile. Sunt de parere ca ar trebui sa-i ajutam si pe cei care nu sunt la fel de norocosi, pe cei care nu au un sprijin si nici nu stiu cui sa il ceara. Faptul ca am avut mereu pe cineva aproape, persoane care m-au ajutat neconditionat, ma inspira sa duc si eu mai departe acest lant.

De unde acesta idee?

Ideea de a dona ziua de nastere am preluat-o de la Bianca Staicu - Asociatia Job in Sibiu care a organizat o petrecere de 1 iunie pentru acesti copilasi (http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/biancastaicu1).

Inca de atunci m-am gandit  sa dezvolt si eu un astfel de proiect, iar numele meu m-a inspirat in alegerea temei proiectului.

Ce presupune acest proiect?

Cu banii stransi din donatii vom cumpara cadouri (dulciuri si fructe), pe care le vom lasa la usile copiilor pentru a simti bucuria sosirii lui Mos Nicolae.

Cine sunt acesti copii?

14 scolari din Zlagna, cu situatie materiala precara.

Bugetul pentru acest proiect este de 350 RON.

Ce imi doresc?

Ca in schimbul cadourilor de ziua mea sa aducem cateva zambete pe fetele acestor copilasi.

Cu siguranta ne vom incarca cu energie pozitiva pentru un an intreg!

Viata e ca un ecou! Ce trimiti, vine inapoi! Ce semni, culegi! Ce dai, primesti! Ce vezi in altii, exista in tine!

Va multumesc pentru implicare.

Nicoleta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Job in Sibiu si-a inceput activitatea in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de cariera a tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

SUSŢIN PROIECTUL

Mos Nicolae Secret

Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” Asociatia Job în Sibiu impreuna cu Nicoleta Coman, isi propune sa aduca cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna.

Dragi prieteni, Prin proiectul “Mos Nicolae Secret” imi doresc sa aducem cateva zambete pe fetele scolarilor din localitatea Zlagna. Am fost intrebata adesea de ce acord atat de multa importanta persoanelor necunoscute. Le-am raspuns ca ma numar printre persoanele norocoase, pentru ca mereu am avut pe cineva aproape in momente mai dificile. Sunt de parere ca ar trebui sa-i ajutam si pe cei

 

5 Donații

Anonymous

50 RON
La multi ani! :)
23 Nov 2016

Anonymous

50 RON
23 Nov 2016
La Multi Ani miss!!!! Remember ¤ 50% din problema e rezolvata¤ Felicitari pentru gest!!!!
21 Nov 2016

Anonymous

50 RON
Sper ca acest proiect sa continue si cu alte activitati cum ar fi ajutor pentru materiale scolare sau burse pentru elevii din comunitate care vor sa continue studiile. Numai bine si incurajari din Campulung Arges
06 Nov 2016

Gabriela Ranjeu

300 RON
Multa sanatate si fericire!!!!
05 Nov 2016