"Urmează-ți pasiunea și inspiră-i pe cei din jur" - start proiect "Cai și natura"

 

Bianca Staicu Asociatia Job in Sibiu

100% Complete
3,536 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
29
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei, 

Pe 28 Mai împlinesc 43 de ani. Anul acesta susțin visul unei vechi prietene a Asociației Job în Sibiu care din puținul ei ne-a ajutat de fiecare dată când am avut o activitate de strângere de fonduri.

Nicoleta este mamă singură cu doi copii (două fetițe gemene). Visul ei este cu cai și despre cai, îsi dorește să aibă caii ei, să aibă propria herghelie. Momentan este terapeut masaj mobil în diverse orașe precum: Sibiu, Pitești, Brașov, Timișoara, Roman. Este nevoită ca mamă singură să își poarte echipa (cele 2 fetițe) peste tot cu ea. La anul fetele vor fi în clasa a I-a și își dorește să le ofere stabilitate și totodată libertate în natura alături de cai și alte animale.

În acest moment al vieții i s-a oferit posibilitatea să folosească pentru proiectul vieții ei niște cai cu condiția de a-și suporta cheltuielile. O parte a visului este realizată.

Pentru început dorește să dea startul proiectului “Cai si Natura” printr-o petrecere organizată în luna copiilor în zona Cisnădie, județul Sibiu unde ne vom bucura alături de părinți si copii iubitori de cai si de natură. Vom avea parte de cai, baloane, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj demonstrativ si alte activități pentru copii. Obiectivul este terapia cu calul, să învățăm cât mai multe despre el în mediul lui natural.

Pentru a da startul acestui proiect, Nicoleta are nevoie să achiziționeze diverse accesorii pentru cai, pentru siguranța adulților și a copiilor și anume:

- zăbăluță – 50 lei, lesă pentru cai – 60 lei, șa, căpăstru, pieptar – 800 lei, chinga de voltija – 600, toca- 220 lei, vesta de protecție 219 lei, cort Pavilion pentru petrecere – 200 lei, set arc 3 săgeți teacă, țintă – 83 lei (preturile sunt orientative), plus cheltuieli pentru organizarea petrecerii.

Suma totală de care are nevoie pentru a da start proiectului “Cai si Natura” este undeva la 2500 lei.

Mi-aș dori cu ajutorul vostru dragi preiteni, amici (ne)cunoscuți care mă cunoașteți și știți despre activițățile Asociației Job în Sibiu să reușim să facem acest vis al Nicoletei posibil, să își urmeze visul cu și despre cai. Nu ezitați să donați bani pentru ceva de care vă puteți lipsi.

Vă mulțumesc mult. 

____________________________________________

Povestea Nicoletei:

Bună! Sunt Nicoleta, mamă singură cu doi copii a cărei vis este cu cai și despre cai. În urmă cu 3 ani, aveam plăcerea să cunosc echipa Job în Sibiu, căutând un Job în Sibiu. Viata mea este legată de oameni prin ceea ce fac. Licențiată în Litere, Geografia turismului și Economia comerțului, niciodată nu am petrecut prea multe ore într-un birou, preferând să îmi urmez visul și pasiunea. În călătoria vieții mele, am întâlnit oameni minunați, care m-au susținut cu afirmația: Urmează doar ceea ce iubești! Acest lucru era afirmat și de echipa Job în Sibiu. Dorind să fiu cât mai aproape de cai, încă din copilarie, furam caii lăsați pe pajiste și îi încălecam, visând ca într-o zi să îmi fâlfâie pletele în vânt pe caii mei. În timpul studenției la Litere, mă angajez ca și îngrijitor cai sport, unde am învățat multe despre lumea cailor. În 2011, la spusele unei amice, sunt convinsă să fac un curs de masaj, convinsă că mi se potrivește. Mare adevăr, descoper o altă mare pasiune. Urmez cele 3 module de masaj, fac colaborare cu un hotel și încep să aprofundez. Tot acest timp nu am renunțat la cai, lucrând în paralel în 3 locuri. În 2013, rămân însărcinată, viața mea se schimbă mult, renunțând pentru o perioadă la cai și la masaj pentru că efortul fizic era prea mare pentru o sarcină gemelară. Caii nu au plecat nicio secundă din inima mea. Fetele cresc și încep să iubească tot mai mult, libertatea, natura și caii.

În activitatea mea ca terapeut masaj în diverse orașe precum Sibiu, Pitesti, Brasov, Timisoara, sunt nevoită ca mamă singură să îmi port echipa cu mine. Gândul care l-am purtat mereu cu mine de-a lungul miilor de km și orelor petrecute în masină, a fost cum să am caii mei și fiecare om sau copil să se poată bucura de prezența acestui Pegas înaripat, fără a se gândi că este prea costisitor. În orice fel de terapie am făcut, din dialog nu au lipsit nicicând doua cuvinte: Cai și Natura. În urma cu 3 ani la îndemnul echipei Job în Sibiu, urmez un curs de anteprenoriat, mă mut în orașul de sub Tâmpa cu copiii dar mai lipsește o piesa din puzzle: caii.

Am dezamăgit poate colegii din saloane și spauri cu dragostea nebună pentru cai și pentru curajul de a lăsa la o parte o viață sclipitoare, pentru viața în natură alături de cai.

În acest moment al vieții mi s-a oferit posibilitatea să folosesc pentru proiectul meu niște cai cu condiția de a-mi suporta cheltuielile. O parte a visului este realizată.

Doresc să dau startul acestui proiect, printr-o petrecere, organizată în luna copiilor, unde ne vom bucura alături de părinți și de copii iubitori de cai și de natură. Vom avea parte de cai, baloane, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj, activități și multe povești. Obiectivul țintă este terapia cu calul, să învătăm cât mai multe despre el în mediul lui natural.

Vă multumesc tuturor pentru susținere .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Job in Sibiu si-a inceput activitatea in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de cariera a tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Prin proiectul "Cai și natura" ne dorim să susținem o mamă singură cu 2 fetițe gemene de a-și urma visul ei de-o viață cu si despre cai. 

Susținem startul proiectului ei de suflet "Cai și natura". Dorește să organizeze o petrecere în luna copiilor în zona Cisnădie, județul Sibiu, petrecere unde copiii și adultii pasionați de cai și de natură vor avea parte de cai, baloane, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj demonstrativ si alte activități pentru copii.

Obiectivul este terapia cu calul, să învățăm cât mai multe despre el în mediul lui natural.

Pentru a da startul acestui proiect, Nicoleta are nevoie să achiziționeze diverse accesorii pentru cai, pentru siguranța adulților și a copiilor și anume:

- zăbăluță – 50 lei, lesă pentru cai – 60 lei, șa, căpăstru, pieptar – 800 lei, chinga de voltija – 600, toca- 220 lei, vesta de protecție 219 lei, cort Pavilion pentru petrecere – 200 lei, set arc 3 săgeți teacă, țintă – 83 lei (preturile sunt orientative), plus cheltuieli pentru organizarea petrecerii.

Suma totală de care are nevoie pentru a da start proiectului “Cai și Natura” este undeva la 2500 lei.

Pentru acest proiect ne-am propus să strângem suma de 2000 lei. 

-------------------------------------------- 
Despre Asociația Job în Sibiu: 

- Pagina noastră web: http://www.jobinsibiu.ro
- Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/ 
- Comunitate on line de joburi (Sibiu): https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/ 
- Comunitate on line de joburi (Cluj): https://www.facebook.com/groups/1391850247699188

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

29 Donații

Anonymous

100 RON
Frumoasă acțiune și spor la treabă!
06 Jun 2021

LOȚAN SPEDITION COMPANY

500 RON
Să fie cu folos.
28 May 2021

Anonymous

30 RON
Succes, fete frumoase!
28 May 2021
Mult succes.
27 May 2021
Mult succes in îndeplinirea acestui vid minunat!
25 May 2021

Paula

100 RON
Dumnezeu să te binecuvânteze, Bianca.
25 May 2021
Multa Bafta
20 May 2021
Succes!! 🌈
19 May 2021

Anonymous

50 RON
19 May 2021

Cosmin Marian

50 RON
19 May 2021

Anonymous

75 RON
Succes!
19 May 2021
Succes om fain!!! Succes Nico!!!
19 May 2021

Anonymous

50 RON
Succes
19 May 2021
Sa se împlinească visul in mod cât mai benefic! Impreuna totul poate fi mai bun si mai frumos!
19 May 2021
Mult succes în împlinirea acestui vis frumos!
19 May 2021

Anonymous

150 RON
19 May 2021
Bravo Mami bravo Nico mult succes 💙👍
18 May 2021
Mult succes! 😘
18 May 2021
Mult succes, Nicoleta & fetele! Va asteptam la Popas ;)
18 May 2021
Mult succes, Nico! Felicitări pentru inițiativă și la mulți ani sărbătoritei!
18 May 2021
La mulți ani Bianca!
18 May 2021
Felicitări 🤗
18 May 2021

Anonymous

75 RON
18 May 2021

Gheorghița Ciucă

50 RON
La mulți ani Bianca!
18 May 2021
18 May 2021

Lavinia B.

50 RON
Mult succes Nico!!!
18 May 2021

Lacramioara Dobrescu

100 RON
18 May 2021
18 May 2021
Bianca Staicu : Asociatia Job in Sibiu
"Urmează-ți pasiunea și inspiră-i pe cei din jur" - start proiect "Cai și natura"