Asociatia Job in Sibiu

Asociatia Job in Sibiu

La multi ani copilărie @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Dată: 31 December 2020
Cu toții trecem printr-un an mai agitat, care ne lasă cu multe incertitudini pentru viitor. Anul acesta, noi, Asociația Job în Sibiu, ne doream
[ Show more ]

1

Galantomi:

17

Donații:

1,900 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cu toții trecem printr-un an mai agitat, care ne lasă cu multe incertitudini pentru viitor. 
Anul acesta, noi, Asociația Job în Sibiu, ne doream pentru copiii din Zlagna o excursie la Râșnov și o tabără la mare pentru 4 școlari. Din păcate acest lucru nu mai este posibil în 2020. 
Așadar, pe 28 mai îmi donez ziua de naștere pentru a-i bucura pe școlarii din Zlagna de ziua copilăriei - 1 iunie.


Prin proiectul "La mulți ani, copilărie" al Asociației Job în Sibiu doresc ca de ziua mea să strâng 1500 lei. 

Cu ajutorul vostru, al prietenilor asociației doresc să le ofer școlarilor din Zlagna un cadou dulce și o fotocarte (album) care să stârnească emoție, un album cu momente de neuitat petrecute de fiecare școlar în parte prin proiectele derulate de Asociația Job în Sibiu. 
Amintirile sunt singurul cadou peste care timpul nu se așterne niciodată. Sunt cele care mențin flacăra vie și ne leagă, pentru totdeauna, pe noi cei care am trăit aceleași sentimente, în același timp și loc. ☺️

Vă rog, pe voi prietenii mei, amici, (ne)cunoscuți care mă cunoașteți și știți despre activitătile Asociației Job în Sibiu, să donați o sumă de bani pentru ceva de care vă puteți lipsi. 

Pentru o donație de minim 50 lei, ofer persoanei în cauză o ședintă (90 min) de consiliere pentru dezvoltare personală sau vocațională via Asociația Job în Sibiu. 

Viața e ca un ecou! Ce trimiți, vine înapoi! Ce semeni, culegi! Ce dai, primești! Ce vezi în alții, există în tine!


Haideți să fim solidari, să impărtim bunăstare!