Asociatia Job in Sibiu

Asociatia Job in Sibiu

Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii" @ Dăruiește ziua ta ~ 2016

Date: 31 December 2016
Dragilor, În 17 Octombrie împlinesc 28 de ani și doresc să fiți alături de mine ca în fiecare an. Anul acesta vreau să fie cu totul special,
[ Show more ]

1

Supporters:

5

Donations:

150 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Dragilor,

În 17 Octombrie împlinesc 28 de ani și doresc să fiți alături de mine ca în fiecare an.

Anul acesta vreau să fie cu totul special, iar cel mai important cadou pentru mine, din partea voastră, este să ofer zâmbete și clipe de fericire școlarilor din satul Zlagna, Sibiu.

I-am cunoscut pe școlarii din Zlagna la sfârșitul anului 2015 când am mers împreună cu membrii Asociației Job în Sibiu la Zlagna pentru a le oferi cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Zlagna - județul Sibiu - o școală - copii care învață într- o singură clasă de la grupa pregătitoare la clasa a IV-a - o comunitate unde nu există grădiniță - nu există un loc de joacă. Detalii despre proiect: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/projects/view?id=273

Eu sunt pasionat de sport, am crescut în filiera sportului și doresc să contribui împreună cu voi, prietenii mei la amenajarea locului de joacă, proiect al Asociatiei Job în Sibiu.

Cum putem face acest lucru?

Este foarte simplu, în schimbul cadourilor cu care m-ați obișnuit de-a lungul timpului v-aș fi recunoscător dacă ați dona (orice sumă) pe pagina mea de pe Galantom.

Știu că mulți dintre voi sunteți de acord că trebuie să inițiem proiecte prin care să sprijinim educația prin activități care să ii dezvolte pe copii.

Vă mulțumesc!

Daniel