Copiii de azi, adulții de mâine. Noi am avut locuri de joacă, merită și ei să se bucure de unul.

 

Ana Bocan Asociatia Job in Sibiu

100% Complete
720 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă anul trecut pe 1 iulie am avut lângă mine prietenii Asociației Job in Sibiu, anul acesta aș vrea să vă am și pe voi, prietenii mei.

În fiecare an am fost întrebată ce mi-aș dori și niciodată nu am știut ce să răspund, de astă dată știu exact, doresc să îmi donez ziua de naștere pentru amenajarea unui loc de joacă în curtea școlii din Zlagna.

Ce implică?

În loc de cadouri, mesaje și telefoane, aș fi recunoscătoare și fericită dacă ați dona, indiferent de sumă pe contul de Galantom.

După cum știți deja, pe copiii din Zlagna i-am cunoscut prin intermediul Asociației Job în Sibiu și sunt copiii sufletului meu. Îi iubesc foarte mult și îmi doresc să aibă un mediu favorabil pentru educația și dezvoltarea psihosocială.

Vă mulțumesc din suflet pentru că sunteți alături de mine și de Campania „Școlari fericiți în Zlagna, un loc de joacă în curtea școlii".

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Job in Sibiu si-a inceput activitatea in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de cariera a tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii.

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donații

Alex

150 RON
Succes Ana, Anca, Ancuta, Anita, Anisoara, Ani ;)
06 Oct 2017

Nicolae Smeureanu

50 RON
Referal : ANA BOCAN
03 Oct 2017

Anonymous

50 RON
08 Aug 2017
Mă bucur că pot ajuta, macar cu puținul pe cate il am!
02 Jul 2017
La mulți ani, Ana. Mulțumesc pentru implicarea ta în activitățile asociației. Mulțumesc pentru prietenia ta sinceră. Te îmbrățișez cu drag.
01 Jul 2017
01 Jul 2017
Succes in toate!
01 Jul 2017

Cristian

30 RON
Felicitari pentru implicarea ta, dar si pentru gestul frumos! Esti de admirat.
30 Jun 2017
28 Jun 2017

Anonymous

10 RON
22 Jun 2017

Marius Ciucă

50 RON
Ana, îți mulțumesc că ai ales să dăruiești ziua ta școlarilor din Zlagna.
21 Jun 2017