Misiunea noastră

Asociatia Job in Sibiu si-a inceput activitatea in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de cariera a tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Asociatia Job in Sibiu e implicata pe piata muncii din Sibiu prin consiliere oferita candidatilor mai putin favorizati (din diverse motive) si asistarea companiilor in gasirea candidatilor potriviti.

Activitatea noastra se concentreaza pe trei directii: joburi entry level, temporare si part time.

Prin activitatile noastre consiliem tineri absolventi, persoane trecute de 45 de ani, persoane cu diferite dizabilitati fizice, mame singure, studenti si alte categorii de persoane care cauta un loc de munca cu norma intreaga sau partiala. De asemenea facem parteneriate cu universitati si companii pentru programe de practica, seminarii non formale.

O alta directie a organizatiei este sprijinirea educatiei din mediul rural. Sprijinim cu resurse (ateliere, excursii, rechizite) elevii scolii din Zlagna, un sat de langa Medias.

Asociatia Job in Sibiu este etapa urmatoare a unui grup pe Facebook, infiintat in iulie 2013 la initiativa lui Marius Ciuca -https://goo.gl/68mPxI a carui administratori au facut voluntariat si au oferit sprijin celor care l-au cerut in domeniul joburilor. Ideea s-a dovedit de a fi un real succes si numai din prisma faptului ca grupul a strans un numar de peste 10000 de persoane din comunitatea sibiana, in mai putin de un an de la aparitia acestuia.

Mai multe detalii pe: www.jobinsibiu.ro

[ Show more ]

Proiecte

Status Fundraising

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii.

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

12,434 RON

Status Fundraising

Prin priectul "Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job" ne propunem sa ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job.

4,505 RON

Status Fundraising

Prin proiectul "Rechizite pentru Zlagna" ne dorim ca școala din Zlaga să primească toate rechizitele de care are nevoie  pentru întregul an calendaristic 2020 - 2021. (prin Asociația Job în Sibiu), ca o completare la ce a putut face Statul până acum.

În școală studiază 15 elevi, de la clasa 0 la a IV-a. Totul  costă în jur de 2.500.

2,610 RON

Status Fundraising

Prin proiectul "Cai și natura" ne dorim să susținem o mamă singură cu 2 fetițe gemene de a-și urma visul ei de-o viață cu si despre cai.

Susținem startul proiectului ei de suflet "Cai și natura". Dorește să organizeze o petrecere în luna copiilor în zona Cisnădie, județul Sibiu, petrecere unde copiii și adultii pasionați de cai și de natură vor avea parte de cai, baloane, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj demonstrativ si alte activități pentru copii.

Obiectivul este terapia cu calul, să învățăm cât mai multe despre el în mediul lui natural.

Pentru a da startul acestui proiect, Nicoleta are nevoie să achiziționeze diverse accesorii pentru cai, pentru siguranța adulților și a copiilor și anume:

- zăbăluță – 50 lei, lesă pentru cai – 60 lei, șa, căpăstru, pieptar – 800 lei, chinga de voltija – 600, toca- 220 lei, vesta de protecție 219 lei, cort Pavilion pentru petrecere – 200 lei, set arc 3 săgeți teacă, țintă – 83 lei (preturile sunt orientative), plus cheltuieli pentru organizarea petrecerii.

Suma totală de care are nevoie pentru a da start proiectului “Cai și Natura” este undeva la 2500 lei.

Pentru acest proiect ne-am propus să strângem suma de 2000 lei.

--------------------------------------------
Despre Asociația Job în Sibiu:

- Pagina noastră web: http://www.jobinsibiu.ro
- Proiecte sociale: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/event-projects/
- Comunitate on line de joburi (Sibiu): https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/
- Comunitate on line de joburi (Cluj): https://www.facebook.com/groups/1391850247699188

3,536 RON

Target:

2,000 RON

Status Fundraising

Bogdan are nevoie de mai multe lucrări dentare, chiar proteză. Suma minim necesară este de 4.000 de lei pentru a rezolva aceste probleme. O să fie greu să găsim (împreună) un job, dar o să fie și mai greu dacă nu rezolvă problemele de sănătate.

Foarte pe scurt, Bogdan a fost lovit de o masină pe trecerea de pietoni în jurul vârstei de 14 ani. Din păcate, recuperarea nu a fost totală. Nu își mai poate folosi mâna dreaptă, având și o fractură de șold. Și-a petrecut o parte din viață în centre de plasament. Apoi a trăit zece ani în gara Sibiu sau împrejurimi (localuri), doar din 2018 are buletin de identitate cu domiciliu.

2,361 RON

Status Fundraising

Prin proiectul ''Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel'' Asociatia Job in Sibiu isi propune sa realizeze alte mici proiecte pentru scolarii din Zlagna.

Marius Ciuca isi doneaza ziua de nastere pentru a rezolva cat mai multe din obiectivele propuse.

2,123 RON

Vezi toate 12 proiectele

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Start proiect "Cai și natura"

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

3,536 RON

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Rechizite pentru Zlagna

Când mergeam în copilărie la bunici mi se părea că merg în altă țară. Un fel de a doua Românie.Bunicii mei locuiau la 140 de km de Sibiu, da

2,610 RON

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: La multi ani copilărie

Cu toții trecem printr-un an mai agitat, care ne lasă cu multe incertitudini pentru viitor. Anul acesta, noi, Asociația Job în Sibiu, ne doream

1,900 RON

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Un Crăciun cu bucurii pentru școlarii din Zlagna

2,861 RON

Pagini fundraising

"Urmează-ți pasiunea și inspiră-i pe cei din jur" - start proiect "Cai și natura"

Dragii mei,  Pe 28 Mai împlinesc 43 de ani. Anul acesta susțin visul unei vechi prietene a Asociației Job în Sibiu care din puținul ei ne-a ajut

2,000 RON Target
3,536 RON Suma

Rechizite pentru Zlagna

1,000 RON Target
2,610 RON Suma

La mulți ani copilărie

Cu toții trecem printr-un an mai agitat, care ne lasă cu multe incertitudini pentru viitor. Anul acesta, noi, Asociația Job în Sibiu, ne doream pe

1,500 RON Target
1,900 RON Suma

Un Crăciun cu bucurii pentru școlarii din Zlagna

Prieteni, luna aceasta împlinesc 41 de ani și cu ajutorul vostru doresc să facem o bucurie școlarilor din Zlagna (Sibiu). În loc de cadouri o să

1,500 RON Target
2,861 RON Suma

Dăruiește un zâmbet

În 28 mai, împlinesc 41 de ani si, cu această ocazie, îmi doresc să ne mobilizăm și să oferim împreună ZÂMBETE pentru Bogdan. Bucuria aniv

1,700 RON Target
2,361 RON Suma

Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job

Impreuna ajutam 20 de tineri sa obtina cel mai bun job Implinesc 40 de ani si ma gandesc la trecutul meu profesional. Pana la 35 de ani am avut mai mu

4,000 RON Target
4,505 RON Suma
100% Complete

Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel

Anul trecut mi-am donat ziua de nastere ca sa ajut sapte sibieni sa gaseasca un job: https://goo.gl/BPY5gT   Donarea zilei de nastere presupune ca

1,000 RON Target
2,123 RON Suma
100% Complete

Copiii de azi, adulții de mâine. Noi am avut locuri de joacă, merită și ei să se bucure de unul.

Dacă anul trecut pe 1 iulie am avut lângă mine prietenii Asociației Job in Sibiu, anul acesta aș vrea să vă am și pe voi, prietenii mei. În

300 RON Target
720 RON Suma
100% Complete