Asociatia Job in Sibiu

Asociatia Job in Sibiu

O zi de vizite educative si recreative

Status: Finantat

Prin proiectul “O zi de vizite educative si recreative” Asociatia Job în Sibiu isi propune sa organizeze pentru scolarii din satul Zlagna, activitati educative si recreative, in vederea dezvoltarii si acumularii de noi cunostinte, constand in vizitarea unui muzeu din zona centrala a Sibiului, a unei fabrici de industrie alimentara si a unui serviciu de pompieri privat.

[ Show more ]

1,030 RON

Sumă:

1

Galantomi:

15

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin proiectul “O zi de vizite educative si recreative” Asociatia Job în Sibiu isi propune sa organizeze pentru scolarii din satul Zlagna, activitati educative si recreative, in vederea dezvoltarii si acumularii de noi cunostinte, constand in: 

 - vizitarea unui muzeu din zona centrala a Sibiului, a unei fabrici de industrie alimentara si a unui serviciu de pompieri privat.

De asemenea, scolarii vor petrece o seara de poveste la Targul de Craciun de la Sibiu.

Surpriza zilei - o masa intr-o locatie adorata de toti copiii si cadouri simbolice. 

Pentru acest proiect ne-am propus sa strangem suma de 500 ron.

Beneficiarii sunt 14 copilasi din satul Zlagna, scolari pentru care Asociatia Job in Sibiu desfasoara multe activitati. 

Zlagna este un sat din judetul Sibiu, cu mai putin de 200 de locuitori si cu o scoala care are o singura clasa ( elevi de varste/clase diferite).

Am aflat despre aceasta mica comunitate de la Ade (o amica), care stia despre proiectele Asociatiei Job in Sibiu.  Stia ca ajutam scolari din comunitati sarace ale judetului Sibiu. Asa am auzit prima data despre Zlagna. Într-o sambata ne-am urcat in masina si am pornit spre acest sat unde am vizitat scoala, impreuna cu doamna invatatoare Porime Angela.