Asociatia Job in Sibiu

Un loc de munca ajuta o familie.

Status: Finantat

Prin proiectul "Un loc de munca ajuta o familie" Asociatia Job in Sibiu isi propune sa ajute 7 sibieni care sunt in cautarea unui loc de munca de ceva vreme,  prin participarea la un workshop intr-un cadru relaxant la o cabana (la munte) in imprejurimile Sibiului in vederea obtinerii unei claritati in ceea ce priveste aptitudinile lor, competentele si motivatia fiecaruia de a gasi jobul mult dorit.

[ Show more ]

Sumă:

Galantomi:

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Alte activitati: tipologii si stiluri sociale, comunicare adaptata, exercitii practice.

Durata workshop-ului este de 10 ore cu pauza de masa.

Targetul acestui proiect este de 500 ron.

Bugetul acopera costurile pentru un curs de o zi predat de un profesionist (10 ani experienta), transportul dus-intors si o masa calda.

Competentele sunt importante atunci cand cauti un loc de munca, dar motivatia si claritatea acestui obiectiv sunt la fel de importante.

Pentru multi candidati este dificil sa obtina o claritate a jobului pe care si-l doresc, sa mentina o motivatie puternica pe tot parcursul procesului de angajare.

In acest sens Asociatia Job in Sibiu organizeaza si seminarii pentru sibienii care au nevoie de sprijin pentru gasirea jobului dorit.