Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Daniel Mihai Ilea Asociatia Job in Sibiu

100% Complete
150 RON
Sumă strânsă
150 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor,

În 17 Octombrie împlinesc 28 de ani și doresc să fiți alături de mine ca în fiecare an.

Anul acesta vreau să fie cu totul special, iar cel mai important cadou pentru mine, din partea voastră, este să ofer zâmbete și clipe de fericire școlarilor din satul Zlagna, Sibiu.

I-am cunoscut pe școlarii din Zlagna la sfârșitul anului 2015 când am mers împreună cu membrii Asociației Job în Sibiu la Zlagna pentru a le oferi cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Zlagna - județul Sibiu - o școală - copii care învață într- o singură clasă de la grupa pregătitoare la clasa a IV-a - o comunitate unde nu există grădiniță - nu există un loc de joacă. Detalii despre proiect: http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/projects/view?id=273

Eu sunt pasionat de sport, am crescut în filiera sportului și doresc să contribui împreună cu voi, prietenii mei la amenajarea locului de joacă, proiect al Asociatiei Job în Sibiu.

Cum putem face acest lucru?

Este foarte simplu, în schimbul cadourilor cu care m-ați obișnuit de-a lungul timpului v-aș fi recunoscător dacă ați dona (orice sumă) pe pagina mea de pe Galantom.

Știu că mulți dintre voi sunteți de acord că trebuie să inițiem proiecte prin care să sprijinim educația prin activități care să ii dezvolte pe copii.

Vă mulțumesc!

Daniel


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Job in Sibiu si-a inceput activitatea in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de cariera a tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Prin campania “Școlari fericiți în Zlagna,  un loc de joacă în curtea scolii”  Asociația Job în Sibiu își propune să construiască un loc de joacă în curtea școlii.

Susține și tu zâmbetul copilului de azi și al adultului de mâine!

Dragilor, În 17 Octombrie împlinesc 28 de ani și doresc să fiți alături de mine ca în fiecare an. Anul acesta vreau să fie cu totul special, iar cel mai important cadou pentru mine, din partea voastră, este să ofer zâmbete și clipe de fericire școlarilor din satul Zlagna, Sibiu. I-am cunoscut pe școlarii din Zlagna la sfârșitul anului 2015 când am mers împreună cu membrii Aso

 

5 Donații

La multi ani prietene!
14 Oct 2016
** La multi ani Daniel. Fie ca cel mai mare vis al tau sa se implineasca! **
11 Oct 2016
Felicitari pentru initiativa Daniel.
08 Oct 2016
08 Oct 2016
07 Oct 2016
Daniel Mihai Ilea : Asociatia Job in Sibiu
Cel mai frumos cadou de ziua mea